Jongerenavond iedere eerste woensdag van de maand

Tienmaal per jaar organiseren wij op de éérste woensdagavond van de maand een Jongerenavond. De doelgroep die we mogen bedienen kent een diverse kerkelijke achtergrond. Van Evangelisch tot aan Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Maar ook jongeren die niet kerkelijk gebonden zijn, mogen wij via onze Jongerenavonden betrekken bij het Woord van God.
Voorzitter Jaap-Jan Klok
Op de jongerenavonden gaat het om luisteren en praten. De gastspreker houdt een inleiding en daarna is het woord aan jou en alle andere vaak honderden bezoekers. Je krijgt namelijk alle ruimte om vragen te stellen.
Wat zit je dwars, wat begrijp je niet, wat staat wel heel ver van je alledaagse leven af...? Samen met onze gastspreker proberen we antwoorden te vinden en daarbij te zoeken naar de weg die God met je wil gaan. Na afloop van de avonden is er trouwens voldoende tijd om nog na te praten met elkaar.

De jongerenavonden zijn reuze gezellig en er is alle ruimte voor ontmoeting met leeftijdgenoten. Maar centraal staat het thema van de avond en daarbij wordt steevast gekozen voor stevige onderwerpen. 'Wat geloof jij eigenlijk?', 'Werkt God nog in deze tijd?' en 'Hoe word je bekeerd?' stonden al eens op de agenda.
Maar ook allerlei actuele items als ziekenzalving, gebedsgenezing, evangelisatie in gevangenissen en popmuziek komen langs. Iedere avond staat op zichzelf, hoewel er wel een duidelijke rode draad is, of liever een gouden draad... God werkt in deze tijd! Kom het maar ontdekken tijdens een van de komende avonden!

| Direct naar:

direct naar: GezinsAvonden Katwijk
direct naar: Kerk-Historische Avonden Katwijk
direct naar: Stichting Jongeren Organisatie Katwijk| Sponsors

Get the Flash Player to see this rotator.

| Concordantie

A B C D E F G H
I J K L M N P O
R S T U V W X Z
Inschrijven mailing|